ŽUPAN U DONJOJ DUBRAVI Iz Međimurske županije stiže po 100.000 kuna Općini i Župi

Sredstva će se iskoristiti za obnovu Doma kulture ‘Zalan’ i obnovu fasade na crkvi svete Margarete

U petak, 17. svibnja u vijećnici doma kulture „Zalan“ održan je radni sastanak župana Međimurske županije Matije Posavca s općinskim načelnikom Marijanom Vargom te župnikom Župe Svete Margarete Mirkom Pilajem.

Tijekom posjeta župan je izvršio uvid u dinamiku obnove doma kulture „Zalan“ u Donjoj Dubravi te se upoznao sa planiranim nastavkom radova na obnovi doma kulture „Zalan“ i nastavkom obnove fasade na crkvi Svete Margarete.

Sa županom je Općinski načelnik Marijan Varga potpisao Sporazum o zajedničkom financiranju obnove doma kulture „Zalan“, kojim Međimurska županija dodjeljuje Općini Donja Dubrava 100.000 kuna nepovratnih sredstava.

Sporazum o sufinanciranju obnove fasade na crkvi Svete Margarete župan Matija Posavec potpisao je i sa župnikom Župe Svete Margarete u Donjoj Dubravi Mirkom Pilajem, kojim se Župi dodjeljuje 100.000 kuna nepovratnih sredstava.

 

izvor: https://emedjimurje.rtl.hr/vijesti/drustvo/3453229/zupan-u-donjoj-dubravi-iz-medjimurske-zupanije-stize-po-100000-kuna-opcini-i-zupi/

Podijeli:

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *