Znanjem i velikim iskustvom jamčim za razvoj našeg Nedelišća

Znanjem i velikim iskustvom jamčim za razvoj našeg Nedelišća

Malo koji mještanin Nedelišća, jedne od najvećih hrvatskih općina, nije čuo, upoznao ili razgovarao sa Mladenom Posavcem. Vitalni 69-godišnjak aktivan je u političkom životu Nedelišća od 1993.godine kada je postao oporbenim vijećnikom u općinskome vijeću.

Dva mandata obnašao je dužnost načelnika Općine. Mnogi će reći kako je Nedelišće upravo u razdoblju 2001-2009. godine doživjelo svoj puni razvojni zamah jer su upravo tada  realizirani kapitalni projekti izgradnje kanalizacije u naselju Nedelišće i izgradnja kolektorskog sustava za prihvat otpadnih voda iz svih ostalih naselja općine, geodetsko katastarska izmjera, parkirališta sa cestovnom i prilaznom infrastrukturom u ulici Maršala Tita u Nedelišću, obnova sakralnih spomenika, cesta, biciklističkih staza, autobusnih stajališta od Čakovečke ulice u Nedelišću do Gornjeg Kuršanca, te niz manjih projekata. Sve to u vremenu kada fondovi Europske unije nisu bili na raspolaganju.

U tom je vremenu realizirana i privatna investicija poput izgradnje ATON-a koji je dugo vremena bio i Nacionalni gimnastički centar. Realizirane su i brojne druge investicije na svim područjima čime su stvoreni temelji za daljnji razvoj općine.

Mladen Posavec odlučio se ponovno angažirati na najodgovornijoj dužnosti u općini Nedelišće: „Moja motivacija da se kandidiram proizlazi iz snažne želje da iskoristim priliku koja je pred nama. S obzirom da mogućnosti koje se pružaju u mandatu pred nama, bit će potrebno iskustvo i znanje u upravljanju javnim sustavom. Upravo to stavljam na raspolaganje svojim sugrađanima sa vjerom da ćemo mnoge važne kapitalne projekte realizirati, ali pritom zadržati visoku socijalnu osjetljivost prema našim učenicima, studentima, poduzetnicima i umirovljenicima.“

Podršku Mladenu Posavcu u kandidaturi za načelnika općine Nedelišće pružio je i međimurski župan Matija Posavec, dok će idući tjedan biti predstavljeni kandidat za zamjenika načelnika, te kandidati za općinsko vijeće. 

Odgovori