Marijan Fajfar: Svoje poduzetničko znanje i iskustvo želim staviti na raspolaganje mještanima naše Selnice

Marijan Fajfar: Svoje poduzetničko znanje i iskustvo želim staviti na raspolaganje mještanima naše Selnice

Marijan Fajfar

Poduzetnik Marijan Fajfar bit će kandidat za načelnika općine Selnica

Na predstojećim lokalnim izborima koji se održavaju u nedjelju, 16.svibnja 2021.godine. Marijan Fajfar rođen je 1971.godine te je cijeli svoj radni vijek proveo u strojarskoj i elektroinstalaterskoj struci. Uz bogato radno iskustvo u Hrvatskoj i inozemstvu stekao je vještine i kompetencije u organizacijskom menađmentu.

Odlučio sam se kandidirati jer bih htio promijeniti neke stvari u općini, dovesti mlade snage, snažnije pozicionirati našu Selnicu na gospodarskoj i turističkoj karti Hrvatske jer imamo puno potencijala za to. Želio bih da neki projekti malo jače zažive, da stavimo u petu brzinu i postanemo konkurentna općina u koju će rado dolaziti turisti, poduzetnici, izletnici.  Jedan od ciljeva mi je i više povezati Općinu Selnicu s Općinom Sveti Martin na Muri i gradom Mursko Središće. Htio bih da se između nas puno više surađuje. Stoga ću sve svoje stečene kontakte i poslovne odnose iskoristiti za razvoj općine Selnica u daljnjem gospodarskom i turističkom razvoju.

Aktivni pilot sa preko 300 sati leta spreman je na sve izazove te je aktivno uključen i u razvoj zračne luke Pribislavec kroz odličnu organizaciju aeromitinga koji su privukle tisuće posjetitelja.

Podršku kandidaturi Marijana Fajfara dali su međimurski župan Matija Posavec, ravnateljica Osnovne škole Selnica Anica Rašperger, idejni začetnik i kreator međimurskog Centra izvrsnosti iz informatike Dejan Drabić, te brojni mještani svih naselja Selnice.

Odgovori