LJERKU CIVIDINI PODRŽALI STIPE MESIĆ I MIRANDO MRSIĆ

LJERKU CIVIDINI PODRŽALI STIPE MESIĆ I MIRANDO MRSIĆ

Bivši predsjednik RH Stjepan Mesić te bivši ministar i sadašnji predsjednik Demokrata Mirando Mrsić  podržali kandidaturu Ljerke Cividini za gradonačelnicu Čakovca.

Dolaskom u Međimurje želim čestitati županu Matiji Posavcu na sjajnim izbornim rezultatima. Oni me nisu iznenadili jer je u njegove rezultate utkan predani rad na korist stanovnika Međimurja. Očekujem da će i Ljerka Cividini, koja sa županom već godinama uspješno surađuje, a ima i podršku njegove nezavisne liste, na jednaki način kao gradonačelnica voditi Grad Čakovec. Uvjeren sam da će se, kao žena koja je vrlo uspješna i besprijekorno radi u zanimanju gdje prevladavaju muškarci, dokazati i kao gradonačelnica, rekao je Mesić.

Mirando Mrsić izrazio je zadovoljstvo što se za zamjenicu gradonačelnice kandidirala članica Demokrata Marina Gradišer.

„Žene su snaga i siguran sam da će Ljerka i Marina povući Čakovec u onom pravcu kojem treba te će, uz njihovo vodstvo, postati jedan još otvoreniji, transparentniji i moderniji grad u kojemu je dobro živjeti, ali se može još i bolje. Vrijeme je da i Čakovec počne raditi i kretati se onim putem kojim se kreće županija, a ove dvije kandidatkinje jamstvo su da će Grad Čakovec i Međimurska županija živjeti i disati zajedno“  – poručio je Mrsić.

Uoči obraćanja novinarima Mesić i Mrsić su, u pratnji međimurskog župana Matije Posavca, obišli čakovečki Stari grad i konstatirali kako će nakon rekonstrukcije i obnove ovo zdanje zablistati kao jedan od turističkih bisera ne samo Međimurja, nego i cijele Hrvatske.

Odgovori