Bjelovarski župan Damir Bajs podržao Matiju Posavca na europskim izborima

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs podržao je u utorak Matiju Posavca i njegovu listu Hrvatske narodne stranke (HNS) na predstojećim izborima za EU parlament.

Adekvatna plaća za rad jedina je stvarna demografska mjera, istaknuo je Posavec predstavljajući HNS-ovu listu u bjelovarskom hotelu Central.

Lista je sastavljena od ljudi koji možda nisu poznati na nacionalnoj razini ali su učinili puno za standard građana u svojim sredinama. HNS odbacuje ideologije i stranačke dogme i bori se isključivo za bolji život svih hrvatskih građana, poručio je Posavec.

“Uz zajednicu jednakih država, Europa mora postati i zajednica jednakih građana, zato europski standard života moramo dovesti u Hrvatsku, što znači da prosječna plaća u Hrvatskoj mora prelaziti 1000 eura. To su moji glavni prioriteti, suglasni europskim politikama – posao i dostojanstvena primanja zaposlenih i umirovljenika”, istaknuo je Posavec.

izvor: http://hr.n1info.com/Vijesti/a404106/Bjelovarski-zupan-Damir-Bajs-podrzao-Matiju-Posavca-na-europskim-izborima.html

Podijeli:

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *